Moment inedit la Billboard Music Awards 2014 – Michael Jackson in concert (video)

Da, ati citit bine. La aproape 5 ani de la moartea Regelui Muzicii Pop, Michael Jackson le-a oferit fanilor o reprezentatie de neuitat. Holograma proiectata duminica seara in cadrul spectacolului Billboard Music Awards din Las Vegas a fost o copie fidela a artistului pana in cel mai mic detaliu.

Moment inedit la Billboard Music Awards 2014 – Michael Jackson in concert  (video)

Desi a murit in iunie 2009, muzica lui Michael Jackson a ramas in sufletele tuturor fanilor din lumea intreaga.

Imbracat intr-o jacheta aurie si pantaloni rosii, holograma Michael a oferit un show incendiar pe melodia „Slave to the Rythm'. Spectacolul a fost un omagiu adus Regelui Pop si a avut ca scop promovarea albumului „Xscape'.

Spre deliciul publicului, Michael si dansatorii sai au acaparat scena inconjurati de flacari si artificii, intr-o coregrafie specifica show-urilor marca Jackson.

Crearea hologramei nu a fost deloc usoara, producatorii Billboard Awards fiind nevoiti sa se confrunte cu numeroase piedici legale. Hologram USA Inc. si Musion Das Hologram Ltd., companiile care au creat holograma legendarului rapper Tupac Shakur in 2012 au acuzat Billboard Music Awards de folosirea ilegala a tehnicilor 3-D –patentate de Hologram si Musion.

Spre deliciul publicului, datorita lipsei de dovezi incriminatoare, reprezentatia lui Michael Jackson nu a putut fi anulata. Hologarm USA si Musion s-au declarat nemultumiti de rezultate si sustin ca vor continua procesul impotriva producatorilor Billboard Awards.

Text: Jacqueline Harba

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people