Molecule F si Intel lanseaza proiectul online Chic Tech Fashion Blog

Molecule F si Intel anunta lansarea proiectului Chic Tech Fashion Blog presented by Intel, un spatiu virtual unde moda si tehnologia se imbina ingenios, contribuind la exprimarea stilului personal al femeilor moderne.

Molecule F si Intel lanseaza proiectul online Chic Tech Fashion Blog

Chich Tech Fashion Blog isi propune sa prezinte noutati si trenduri din tehnologie care au legatura cu designul, intr-o maniera relaxata si prietenoasa, interviuri cu personalitati implicate in moda si lifestyle sau informatii despre noile gadgeturi ultrafashionable, de la smartphone-uri la notebook-uri.

Ultrabook-ul, o noua categorie de PC-uri portabile foarte usor de folosit, lansat de Intel, va fi de asemenea prezentat pe noua platforma online. Ultrabook-ul imbina performantele unui notebook cu cele ale unui tablet PC si creeaza o noua tendinta in industria IT datorita designului subtire si elegant. Modelele prezente momentan in Romania sunt Acer, Asus si Toshiba.

Chic Tech este o extensie a proiectului Molecule F, in exprimarea modei si a lifestyle-ului, pentru că astazi tehnologia este completata de moda. Oamenii sunt dependenti de gadgeturi, fiind conectati in permanenta la tot ceeea ce apare nou pe piata, urmarind trendurile. Asa cum Molecule F si-a propus sa reprezinte etalonul de varf al modei romanesti, Chic Tech va prezenta tot ceea ce este mai bun si mai nou in tehnologie.

Chic Tech este un proiect despre stil si functionalitate”, spune Manuela Oprisan, PR Manager Intel pentru Europa Centrala si de Est. “In ultimii ani, tehnologia a contribuit tot mai mult la definirea imaginii celor care o utilizeaza. Telefoanele inteligente si tabletele au stabilit noi standarde in acest sens. In urmatorii ani, sistemele Ultrabook – subtiri, usoare si stilate – vor redefini conceptul de tehnologie fashionable”, a mai spus ea.

 Proiectul online Chic Tech este structurat pe noua sectiuni, cu informatii de la cele mai noi show-uri internationale de moda in care se utilizeaza tehnologia, precum si interviuri cu designeri romani si internationali si prezentarea celor mai cool gadgeturi de pe piata.

Chic Tech se adreseaza…

Celor care stiu ca tehnologia este parte din viata noastra, dar si celor care vor sa stie mai multe despre ce inseamna tehnologie. Celor care vad in toate produsele high tech mai mult decat un produs – o exprimare a stilului personal, o parte a lifestyle-ului, un prieten inovator, un accesoriu fashionable.

Puteti accesa Chic Tech Fashion Blog la adresa http://molecule-f.com/chic-tech/
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion