MOA a inaungurat noul flagship store

Pentru o seara, MOA a retransformat Bucurestiul in Micul Paris plin de glam. In prezenta CEO MOA Cyrille TARICA a a vut loc deschiderea oficiala a noului flagship store MOA (magazinul pilot, de referinta cu noul concept MOA).

MOA a inaungurat noul flagship store

Acesta este cel de-al 7-lea magazin MOA in Romania care este total transformat, are un noua identitate si un nou design, este mult mai luminos si atragator, este mai aproape de clienti si de aspiratiile lor. Veti fi placut surprinsi de o atmosfera stilish si primitoare pusa in valoare prin utilizarea de mateiale originale si feminine. In curand urmeaza sa se deschida alte magazine MOA dupa noul concept.

Panglica a fost taiata de Madalina ULMEANU, Director General MOA Romania si Stephane Lahaye, Director Financiar MOA International in prezenta a numeroase personalitati.

Toti cei prezenti au admirat accesoriile din colectia de toamna/iarna by MOA, de la exuberantele produse din gama Sixty School sau Revival 40 ‘s la cele feminine si elegante din gama New City, sau cele country din gama Arizona. De la posete la cizme, de la esarfe la inele, bratari, cercei sau lanturi, de la neasteptatele accesorii tip guler sau cele care dau personalitate cardului bancar, toate produsele MOA sunt actualizate saptamanal, permitand clientelor sa fie in pas cu ultima moda, dar si sa se asigure ca nu vor purta aceleasi accesorii ca toti vecinii lor.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion