Miss Dior Eau de Toilette, Dior, parfumul iubirii

Miss Dior a luat nastere ca Parfum Couture din mainile unui creator de moda care in anul 1947 si-a propus sa creeze un parfum la fel de incantator ca si rochiile sale. Miss Dior ramane si astazi un parfum unic, la fel de rafinat, senzual si puternic.

François Demachy, Creator de Parfumuri pentru Dior, a creat de-a lungul timpului mai multe fatete ale parfumului Miss Dior. Pentru aceasta noua varianta, el a inceput prin a-si imagina ritualul de imbaiere al eroinei, cu un strop de poezie. Miss Dior este un parfum care stie sa se reinventeze cu stil.

Este vorba despre un acord de note speciale, o “carare” olfactiva. Un parfum ciprat se deschide cu note vesele de citrus, apoi dezvaluie o inima florala, treminand cu note lemnoase de patchouli si mosc.

Un parfum ciprat este un parfum Couture prin excelenta. Acestea au o forma care poate fi perceputa instant, un stil anume si un refinement unic. Ca si in cazul celor mai frumoase rochii, compozitia acestora este realizata cu minutiozitate.

Varianta Eau de Toilette de astazi este un parfum ciprat luminos si floral, plin de personalitate. Nota initiala este portocala rosie, care se deschide catre inima sa florala.

Miss Dior si ritualul imbaierii

Noul gel de dus Miss Dior Silky Shower gel are o textura bogata, catfelata, parfumata cu note delicate de patchouli si acorduri senzuale de trandafiri, totul intr-un ambalaj la fel de fermecator ca si Miss Dior.

Dupa baie, catifeleaza-ti pielea cu Crema Hidratanta pentru Corp care se topeste delicat pe piele, lasand-o usor parfumata

Cu pielea perfect poleita si hidratata, acest ritual divin al imbaierii este completat de un deodorant floral proaspat. Acum este momentul sa iti aplici parfumul.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty