“Memento Mori”, noua colectie de accesorii Carla Szabo

Carla Szabo isi lanseaza in acest week-end, in cadrul AUTOR - Targ de bijuterie contemporana o noua colectie si o poveste. Iar povestea suna cam asa:

 

“Memento Mori”, noua colectie de accesorii Carla Szabo

“Am vizitat Adapostul de Cai al Ilincai in urma cu 3 ani si am fost incantata sa o cunosc pe Rodica alaturi de ceilalti locuitori patrupezi ai locului.

Blonda timida, traieste acum linistita in grija unor oameni minunati care vindeca si plaseaza caii abuzati si bolnavi gasiti in jurul Bucurestiului.

Pentru ca m-a urmarit de multi ani dorinta de a lucra cu fir de par de cal, am cerut voie in urma cu putin timp Rodicai sa imi daruiasca din codita ei minunata si stufoasa cateva fire.

Am impletit cu Andra si Moko in atelier 7 fire albe si unul negru.Rezultatul a fost uimitor, o retea spiralata translucida cu un singur accent de rigoare, ca un vas de sange care hraneste un gand. Iar gandul frumos cu care am ramas dupa intalnirea cu acesti cai trecuti prin durere a fost – viata este firava dar minunata si uneori atarna de un fir de par.

Memento mori, mi-a soptit Rodica, incepe sa traiesti frumos chiar din aceasta clipa!”

Si pentru ca pasiunea pentru morcovi si spiritul liber a unit destinele dintre un coleopure si un cal, te asteptam cu drag la Sala Dalles sa vezi impletiturile noastre din colectia “Memento Mori” din cadrul Targului de bijuterie contemporana “Autor” dedicata Rodicai si Adapostului de Cai.

Am creat coliere, bratari si cercei- accesorii firave, dar totusi puternice, menite sa te protejeze de ganduri si energii rele.

Iar daca vei aduce cu tine cativa morcovi pentru caluti , te ajutam sa pleci acasa cu o amintire cu aripi.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion