Megan Fox, o mama perfecta

Megan Fox marturiseste ca are un alt rol in minte, acela de mama.
 

Megan Fox, o mama perfecta

" Nimeni nu ma crede cand vorbesc despre asta, dar am un simt matern dezvoltat", Fox declara revistei W pe luna martie.

Dar adauga:" Mi-e teama, pentru ca  mi-am dorit intotdeauna copii si cum lumea are prostul obicei de a comenta, nu ii voi avea desi s-ar bucura de un mediu de vis."

Actrita sexy marturiseste teama pe care o are fata de actritele de la Hollywood:" Nu am incredere in oamenii din aceasta industrie, dar mai ales nu am incredere in femeile din aceasta industrie deoarece este incredibil de competitiva ."

Fox declara ca nu are incredere in ablitatile sale de a juca si de a fi model, in ciuda succesului filmului Transformers si al ultimului sau deal pentru a fi noua imagine Emporio Armani  lenjerie intima si jeans.

"Principala mea slabiciune tine de emotii", spune ea in legatura cu actoria. " Nu am incredere si de aceea am tot timpul indoieli."
In legatura cu modelingul adauga." Moda ma intimideaza. Urasc sa fiu fotografiata."

De un lucru este sigura: sex appealul sau ca model Armani. "Sunt cateva femei pe care le poti pune in lenjerie intima, fotografia si arata classy, nu evoca neaparat o imagine de pin up girl."

"Dar cu mine se intampla instantaneu. Sunt o fata Vargas, referidu-se la Alberto Vargas, pictorul care picta pin-up girls

Foto:Hepta
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people