Matricium, un dispozitiv medical pentru regenerarea pielii

Laboratoarele Dermatologice Bioderma au lansat Matricium, primul dispozitiv medical considerat un veritabil regenerator cutanat.

Matricium, un dispozitiv medical pentru regenerarea pielii

Pielea este un ecosistem ce traieste si respira in relatie cu mediul inconjurator si evolueaza in timp. Sub efectul agresiunilor externe, a tratamentelor medicale, a schimbarilor determinate de modul de viata si de starea de sanatate, pielea sufera si este afectata.

La suprafata, pielea se deterioreaza pierzandu-si luminozitatea. In profunzime, dermul isi pierde din capacitatea de a genera noi tesuturi, cu rol esential in mentinerea pielii. Pielea isi incetineste astfel, treptat, ritmul de reinnoire celulara, nu mai are suficienta energie si isi pierde fermitatea si tonusul natural.

Matricium este un complex biologic brevetat la nivel mondial, o inovatie stiintifica fara precedent pentru sanatatea pielii.

Matricium recreeaza mediul natural al pielii si furnizeaza substantele nutritive esentiale pentru reinnoirea celulara si regenerarea tesuturilor. Prin intermediul Matricium, acest micromediu de viata perfect, celulele cutanate devin din nou deplin functionale, stresul oxidativ este neutralizat, iar sinteza naturala de fibre elastice si de acid hialuronic este reactivata.

Matricium contine 63 de substante active 100% bio-compatibile, existente in mod natural in piele, esentiale in regenerarea pielii. Toate aceste substante sunt 100% Bio-disponibile, cand ajung in piele acestea actioneaza direct in procesele biologice cutanate.

Matricium, NU contine conservanti, parfum, coloranti, parabeni asigurand astfel o toleranta perfecta.

Matricium poate fi utilizat in scop:

Curativ

  • pe piele deteriorata, fragila, afectata sau lezata, fara sangerare si exsudat:
  • complementar tratamentelor dermatologice sau estetice (peeling, dermabraziune, laser, injectari etc)
  • dupa arsuri de gradul I
  • complementar tratamentelor medicamentoase cu efect la nivel cutanat
  • in cazul dereglarilor hormonale, cunoscute pentru modificarile provocate la nivelul pielii
  • dupa expunerea prelungita la soare

Preventiv

  • pe piele normala, expusa diverselor agresiuni zilnice:
  • stres, oboseala cronica
  • clima, poluare, fumat etc.

UTILIZARE:
Matricium se aplica dimineata si seara, pe pielea perfect curata.

Matricium este un dispozitiv medical de clasa II-A, conform Directivei 93/42/EEC, contine 30 de monodoze 100% sterile, de 1 ml si este disponibil in farmaciile partenere, la nivel national.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet