Mascara Maxxl pentru volum si alungire, Flormar

Flormar a lansat o mascara revolutionara, disponibila in doua variante, in functie de necesitate: Mascara Maxxl pentru volum si pentru alungire.

Mascara Maxxl pentru volum si alungire, Flormar

Secretul mascarei Maxxl consta in peria sa de ultima generatie, alcatuita integral din fibre, care dozeaza perfect cantitatea de rimel folosita. Formula sa delicata contine mai multe tipuri de ceara naturala care au rol emolient, confera volum si alungire, in timp ce polimerii speciali asigura o aderenta perfecta.

Un ingredient deosebit in compozitia acestei mascara este uleiul de masline, recunoscut pentru proprietatile sale nutritive, care hidrateaza, regenereaza genele si le reda vitalitatea si elasticitatea. Emolientii lichizi lipolifici permit o aplicare confortabila si non-grasa, gene mai pline si un aspect natural, protejeaza si previn degradarea prematura a genelor.

Gratie formulei inteligente, mascara Maxxl Flormar, disponibila in cele doua variante, confera volum extraordinar genelor, le separa si le alungeste pentru a crea o privire intensa, misterioasa si in acelasi timp gingasa si naturala.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty