Manifesto, Yves Saint Laurent, un parfum seducator

Noul parfum Manifesto, Yves Saint Laurent, sarbatoreste indrazneala femeii.

Manifesto, Yves Saint Laurent, un parfum seducator

Parfumul independentei, Manifesto afirma fiecare fateta a unei personalitati aflate in miscare. Pentru femeile care isi inventeaza viata in fiecare clipa. Indrazneata, pana in strafundul contradictiilor si al exceselor sale. Pentru femeile care spun DA stilului, frumusetii si misterului, YSL, inaltimilor vertiginoase ale excesului si pasiunii.

Manifesto scoate la iveala o silueta atragatoare, o personalitate puternica si un spirit generos, in care iasomia reprezinta coloana centrala. O floare de neuitat, dulce, plina de lumina si mister, cu care femeile se pot identifica. In fuziune completa cu extravaganta corolei albe si parfumurile sale magnetice.Iasomia se abandoneaza cu pasiune in fata vivacitatii eroinei sale care isi dezvaluie o noua fateta la fiecare pas; pe rand, efervescenta, diafana si totusi implinita, usoara, dar pregatita sa isi redirectioneze viata, excesiva si senina.

Notele proaspete, translucide de lacramioare, completeaza vraja cu fericirea primaverii. O panglica stralucitoare, usoara de coacaze negre imbogateste imaginea cu un accent intepator, fructat. Printre esentele de cedru si de lemn de santal, un acord de arome lemnoase senzuale il acopera ca o a doua piele si elibereaza luminozitatea placuta a vaniliei si a boabelor de tonka.

Asemenea unei prisme care prinde lumina intr-un joc de linii si reflexii, sticla Manifesto surprinde energia absoluta a femeii pentru care acesta este un talisman, un fetis. O silueta senzual de feminina, cuprinsa intr-o nestemata multi-fatetata, de culoarea ametistului, asociata la Yves Saint Laurent cu seductia absoluta si pasiunea care fascineaza.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty