Malu Wilz @ DallesGO, top make-up pentru pasionati si profesionisti

DallesGO Make-up, parte a Universul DallesGO, cea mai interactiva platforma de cursuri after-work din domeniul industriilor creative, a incheiat un parteneriat cu Malu Wilz, brand german de produse cosmetice cu o traditie de peste 28 de ani in crearea unor produse ce imbina tendintele si inovatiile.

Malu Wilz @ DallesGO, top make-up pentru pasionati si profesionisti

Astfel, in cadrul cursurilor de make-up, impartite in cele doua module pentru Incepatori si Avansati, sustinute de Diana Ionescu, cel mai creativ make-up artist autohton, cursantii sunt incurajati sa-si descopere calea si ritmul proprii, folosind produsele profesionale Malu Wilz. In plus, DallesGO Make-up devine distribuitor al produselor cosmetice Malu Wilz pe piata bucuresteana.

DallesGO Make-up este laboratorul de creatie al platformei DallesGO unde isi dau intalnire persoanele pasionate de make-up care privesc domeniul ca pe un hobby sau un mijloc de destindere after-work, dar si cei care isi doresc o cariera stralucitoare de make-up artist. Cursurile de make-up marca DallesGO au la activ cinci sezoane si 150 de absolventi care au invatat sa isi foloseasca talentul in viata de zi cu zi, dar si noi profesionisti care si-au gasit locul in industria creativa romaneasca. Cursurile se desfasoara la sediul Universul DallesGO din str. Otetelesanu, nr. 2, intr-o sala amenajata conform celor mai inalte standarde specifice salilor profesioniste de make-up.

Produsele profesionale Malu Wilz puse la dispozitia publicului bucurestean sunt impartite in doua colectii. Deco Collection include toate produsele folosite in Make-Up, de la baza, fond de ten, corector si iluminator, pana la farduri si rujuri in cele mai variate nuante. Linia Skin Collection propune produse de ingrijire a tenului ce folosesc doar ingrediente naturale, cu diverse proprietati, specifice fiecarui tip de ten.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty