Maison Martin Margiela for H&M – o colectie in editie limitata

Pentru sezonul de toamna iarna 2012 H&M va colabora cu Maison Martin Margiela la realizarea unei colectii limitate care va cuprinde articole vestimentare si accesorii pentru femei si barbati.

Maison Martin Margiela for H&M – o colectie in editie limitata

Colectia va fi disponibila din 15 noiembrie in aproximativ 230 magazine din intreaga lume precum si online.

„MAISON MARTIN MARGIELA este una dintre cele mai importante si influente case de moda frantuzesti din ultimele trei decenii. Sunt foarte incantata de aceasta colaborare esentiala care va oferi iubitorilor de moda din intreaga lume sansa de a purta articole speciale sub semnatura casei MAISON MARTIN MARGIELA. Aceasta colaborare va fi un moment extraordinar si memorabil in lumea modei,” spune Margareta van den Bosch, Director de Creatie la H&M.

„Suntem foarte bucurosi sa prezentam articolele create de MAISON MARTIN MARGIELA impreuna cu H&M, oferind o noua interpretare viziunii noastre. Democratia modei noastre s-a aflat mereu in centrul creativitatii noastre, iar colaborarea cu H&M ne permite sa stimulam in continuare acest instinct. Vom imbina universurile contrastante ale celor doua case de moda intr-un mod care va surprinde pe toata lumea.” MAISON MARTIN MARGIELA.

MAISON MARTIN MARGIELA este o casa de moda care si-a urmat mereu calea, adesea in afara cadrului traditional al modei. Convingerea casei de moda este importanta absoluta a tipului sau de munca in echipa, si nu la nivel individual, unde idealurile sale sunt bazate pe dorinta pentru concepte si creativitate. Punand mereu la indoiala standardele de moda si prezentand articolele prin tehnica deconstruirii si a transformarii, colectiile reinventeaza volume, modifica forme, schimba utilizarea initiala si circuitul articolelor si se abate intotdeauna de la notiunile clasice ale modei.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion