Mai mult timp: cadoul Nomasvello in luna iubirii

Sa fii femeie in ziua de azi este o adevarata provocare! Cu atat mai mult in luna Februarie, luna iubirii, cand totul este la superlativ. Intre dorinta de a fi cat mai cocheta pentru iubitul tau si a fi un profesionist desavarsit, cand sa mai ai timp sa faci fata provocarilor zilnice?

Mai mult timp: cadoul Nomasvello in luna iubirii

Nomasvello, liderul mondial specializat in tratamente cosmetice cu IPL, iti da solutia oferindu-ti… mai mult timp. Da! Este cat se poate de simplu. Daca apelezi la serviciile Nomasvello de epilare definitiva cu tehnologia moderna cu lumina intens pulsata (IPL) – in locul metodei traditionale de epilare cu ceara – reduci aproape la jumatate timpul pe care il dedici frumusetii, castigand circa 8 ore/an, pentru cei dragi.

In plus, pe termen lung acesta metoda revolutionara de epilare iti permite sa economisesti sume importante de bani, Nomasvello fiind singurul centru care a introdus pe piata din Romania tariful unic unisex – de doar 30 euro/ sedinta, indiferent de zona.

Pe langa pretul accesibil si tehnologia de ultima generatie, Nomasvello iti ofera garantia unei experiente placute, in deplina siguranta, alaturi de asistenta permanenta. Fiecare tratament incepe cu o sesiune de informare despre modul de functionare a tehnologiei IPL Nomasvello si cu un test gratuit de toleranta.

Acest test permite personalizarea tratamentului de epilare definitiva sau terapie faciala in functie de caracteristicile tale fizice (fototip), astfel incat tratamentul sa fie nedureros, eficient, sigur si cu efecte de lunga durata.

Mai mult decat atat, in perioada 13-25 februarie 2012, Nomasvello iti ofera inca un motiv sa fii frumoasa, printr-o oferta speciala de Dragobete, in care tratamentul cosmetic este redus la 99 de lei pentru orice zona. Totodata, daca esti deja client Nomasvello, si partenerul tau este rasfatat, primind gratis sedintele pe care le-ai achizitionat tu.

Ai grija de frumusetea ta!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty