Maestrul-croitor Mario Arcuri revine la Casa Frumoasa

Casa Frumoasa il va avea ca invitat special, in perioada 14-18 septembrie, pe maestrul-croitor Mario Arcuri, in cadrul unui eveniment ce se inscrie in traditia casei: sesiunile speciale de Made-To-Measure, care deschid, pe rand, sezonul de toamna-iarna, cat si de primavara-vara

Maestrul-croitor Mario Arcuri revine la Casa Frumoasa

In cadrul acestor intrevederi ritualice dintre maestrul Arcuri si clienti, acestia din urma vor putea petrece timp in compania unui croitor autentic si vor fi consiliati corespunzator in vederea crearii costumului care le reflecta stilul, personalitatea, statutul si se adapteaza perfect exigentelor fiecarei fizionomii. Durata realizarii unui costum variaza intre trei saptamani si doua luni, in functie de modalitatea de executie aleasa: Made-to-Measure Semi-Traditional sau Handmade.

Recunoscut la nivel mondial drept cel mai mare producator de stofe exclusiviste, Scabal si-a construit renumele gratie elegantei desavarsite, atentiei la detaliile semnificative si, mai ales, devotamentului fata de client. Dincolo de reputatia inegalabila in domeniul sartorial, Scabal a cladit, mai presus de orice, o impecabila apropiere fata de clientii sai. Astfel, si in acest sezon, intalnirile individuale ale maestrului Arcuri cu fiecare client implica un parcurs minutios, in care portofoliul de peste 4000 de stofe si cele peste 200 de optiuni oferite de Scabal le stau la dispozitie.

Cunoscut si drept “motorul care croieste tiparele Scabal”, Mario Arcuri este director tehnic al brandului, cat si fiu de maestru-croitor, la randul sau. Gratie contributiei sale, sezon dupa sezon, estetica brandului respecta atat parametrii continuitatii, cat si nevoia de inovatie.

Pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012, Scabal se intoarce la esenta prestigiului sau istoric: stofa. Asa cum este infatisat si in campania aferenta noului sezon, Scabal ne propune un nou concept de comunicare in centrul caruia se afla originea stofei si procesul de creatie, pentru a putea explica mai bine proprietatile tehnice ale acesteia, cat si diferitele posibilitati de design. Mai mult decat atat, de doua ori pe an, brandul va prezenta diferite noi colectii de stofa, fiecare reprezentate printr-o tesatura-cheie, asociata la randul sau unui personaj masculin fictiv, al carui nume si poveste vor reflecta natura stofei, calitatea si atributele sale vizuale.

De 15 ani la Casa Frumoasa, Scabal este un reper al exclusivismului si al excelentei sartoriale, in randul regalitatii, al politicii, al inaltelor medii de afaceri, dar si printre celebritati. Clientii Scabal ii numara pe Barack Obama, David Beckham, Vladimir Putin, George Bush, Daniel Craig, Jack Nicholson, Tom Cruise, Robbie Wiliams, Michael Jordan si multi altii. Mai mult decat atat, stofele Scabal au fost folosite in productii cinematografice precum Casino Royale, Wall Street, The Untouchables, Titanic, Men in Black, seria filmelor Bond, cat si cea a filmelor The Godfather.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion