“Madonna – o persoana neplacuta si fara scrupule” – vezi cine face aceste afirmatii!

Ron Weisner, fostul impresar al celebritatilor, a facut dezvaluiri interesante despre vedete.

“Madonna – o persoana neplacuta si fara scrupule” – vezi cine face aceste afirmatii!

Ron Weisner, persoana care a impresariat multe dintre starurile muzicii din Statele Unite, a facut destainuiri despre cum a fost sa lucreze cu nume sonore. In cartea sa, Listen Out Loud: A Life in Music – Managing McCartney, Madonna and Michael Jackson', acesta povesteste amanunte despre relatiile profesionale cu Madonna, Paul McCartney, Michael Jackson sau George Michael.

Ron Weisner a fost impresarul Madonnei timp de trei ani, din 1982 pana in 1985, cand acesta a decis ca este momentul sa renunte la acest parteneriat, din cauza faptului ca interesele si viziunile interpretei despre faima nu erau aceleasi cu ale lui.

Ron povesteste in paginile cartii despre momentul cand a cunoscut-o pe tanara din Michigan, in 1982 si i s-a parut o forta a naturii'. Fostul impresar nu o considera o buna dansatoare si nici nu era impresionat de calitatile vocale ale Madonnei, insa determinarea si increderea in sine l-au convins sa colaboreze.

In timp, aparenta lipsa de scrupule si dorinta de a soca a cantaretei au dus la dizolvarea parteneriatului, in ciuda faimei crescande si a oportunitatilor financiare ce se iveau.

Inainte de a fi impresarul Madonnei, Ron Weisner a avut grija de cariera celor de la Jackson Five, fiind angajat de Joe Jackson la finele anilor 70. Weisner dezvaluie in cartea sa ca tatal lui Michael Jackson trata formatia copiilor sai ca pe propria masina de facut bani.

Atunci cand Michael Jackson si-a lansat cariera solo, Ron a decis sa ii ramana alaturi, devenind asemenea unui tata surogat. Acesta mai dezvaluie ca, in ciuda faptului ca pe scena Michael era un adevarat fenomen, atunci cand spectacolul se incheia, devenea un copil timid, profund marcat de abuzurile tatalui sau.

Ron a vorbit si despre zvonurile conform carora Michael Jackson ar fi molestat copii, povestind ca interpretul nu ar fi fost capabil de asemenea fapte. Cei doi au ramas prieteni pana la moartea interpretului in 2009, Weisner fiind constient de problemele lui Michael Jackson cu abuzul de substante toxice si incercand chiar sa organizeze o interventie esuata de a-l interna intr-un centru de reabilitare.

Paul McCartney se numara si el printre vedetele impresariate de Ron Weisner, cel din urma fiind angajat sa promoveze albumul Flowers in the Dirt', din 1989. In memoriile sale, Ron Weisner il numeste pe fostul membru Beatles una dintre cele mai desavarsite celebritati'.

In anii 80, impresarul s-a ocupat si de cariera formatiei Wham!, din care facea parte si interpretul George Michael. Ron a dezvaluit ca acesta suferea din cauza faptului ca este homosexual si refuza sa dezvaluie  acest lucru pentru ca isi imagina ca publicul nu il va accepta, iar cariera i se va sfarsi. Interpretul s-a refugiat in droguri si s-a adancit in stari depresive, care il chinuie pana in ziua de azi si despre care a vorbit public.

Memoriile lui Ron Weisner au fost lansate in luna iunie a acestui an, scopul acestei carti fiind sa dezvaluie amanunte  despre colaborarile sale cu artisti faimosi.

Text: Natalia Muntean

Foto:  Instagram

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people