Madonna lanseaza linia de beauty “Material Beauty “

Luna viitoare brandul Madonnei Material Girl va lansa o linie de beauty.
Label-ul, ideat de cantareata impreuna cu fiica ei Lourdes de 14 ani, va include lacuri de unghi, gloss-uri, spray-uri si lotiuni de corp, acestea urmand a fi lansate la Macy’s in New York (in luna septembrie vor urma fardurile de pleoape).
 

Madonna lanseaza linia de beauty “Material Beauty “

Lourdes adora sa isi aleaga produsele ei favorite: “Am mizat pe parfumurile mele preferate pentru a crea lotiunile de corp si gloss-urile. Produsele de corp au nume amuzante precum Wicked Watermelon, Flirty Fruit, Midnight Magnolia sau Sinful Sugar”, a declarat ea.

Lanie List, chief merchandising officer la Iconix Brand Group cu care Material Girl a colaborat pentru colectie, a declarat ca Lourdes are un gust foarte sofisticat dar fiecare alegere trebuie sa fie aprovata de catre mama ei.

“Lola are doar 14 ani dar locuieste la New York si mama ei este cunoscuta in toata lumea, de aceea este atat de priceputa. Vine aici o data in fiecare luna si uneori mai des. Ne aduce lucruri chiar si din propriul ei dulap, ca inspiratie. Pentru produsele de corp a avut in fata ei pana la 100 de parfumuri. Are o abordare foarte matur in ceea ce priveste realizare unui nou produs“.

Liberta Errani
Foto: Image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty