Luc Besson, competitie pentru costume

Unul dintre cei mai apreciati regizori din intreaga lume a anuntat ca organizeaza o competitive destinata designerilor din toata lumea.

Luc Besson, competitie pentru costume

Daca iti doresti sa colaborezi cu Luc Besson, unul dintre cei mai apreciati designer din intreaga lume, participa la competitia pentru crearea costumelor ce vor fi folosite in cel mai nou proiect al sau.
Regizorul din spatele unor filme ca Leon' sau Al cincilea element' lucreaza in prezent la Valerian si orasul celor o mie de planete', un SF care va avea premiera in 2017. Printre celebritatile care vor colabora in cadrul acestui proiect se Numara Cara Delevingne, Dane DeHaan, Rihanna si Clive Owen.

Candidatii sunt rugati sa trimita schitele pentru un costum care va fi purtat de oameni, extraterestri, umanoizi si alte creaturi intergalactice intr-o scena care va avea loc la un cocktail politic amplasat la bordul statiei spatiale Alpha in anul 2580.

Vor fi alese creatiile a 20 de artisti, selectate de un juriu format din Luc Besson, Joe Zee, editor-sef Yahoo Style, si Olivier Bériot, creator de costume pentru acest film.

Premiile constau in 1000 de dolari si sansa ca tinutele castigatoare sa fie purtat de actorii din film. Termenul limita de inscriere este 27 noiembrie 2015. Mai multe detalii poti afla de aici: https://www.talenthouse.com/i/design-for-valerian

Foto: Image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion