Lost Highway, colectia PreSpring 2013 Meli Melo

Accepta provocarile acestui inceput de sezon si lasa treburile casnice deoparte! Poarta accesoriile vintage, tinuta cu influenta rock’n roll, imbinata cu elemente country. Lost Highway, colectia PreSpring 2013 Meli Melo, te asteapta!

Lost Highway, colectia PreSpring 2013 Meli Melo

Lost Highway este o colectie inspirata de femeia glamour, lipsita de prejudecati, indragostita de stilul anilor ’50 si de masinile vintage. Ea traieste cele mai frumoase momente, abandonand indeletnicirile gospodaresti si alegand sa calatoreasca, insotindu-si alesul inimii, pe drumurile fara de sfarsit, ale Americii.

Elementele grafice cu care sunt decorate masinile vechi, aripile, flacarile, dar si forma farurilor, reprezinta elemente de inspiratie pentru aceasta colectie.

Detaliile, texturile si materialele contribuie si ele la look-ul indraznet, la design-ul accesoriilor neconventionale, la tinutele pregatite pentru aceasta escapada “once in a lifetime”: metale aparent neslefuite, texturi lucioase, plastic, cristale, piele. Poti incepe noul sezon, planuind calatoria vietii tale!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion