Local Kombat @ Galeria Galateca

De pe 26 martie pana pe 21 aprilie, la Galeria Galateca te asteapta un proiect special - Local Kombat, al artistului Cosmin Paulescu.

Local Kombat @ Galeria Galateca

Show-ul, care debuteaza pe 26 martie la Galeria Galateca (strada C.A. Rosetti, numarul 2-4), reuneste o serii de obiecte, remake-uri dupa instalatii de mari dimensiuni care au fost realizate de artist in ultimii ani.
Play pe plai, Rocada si Ping-Pong sunt cateva dintre lucrarile re-asamblate aici, alaturi de piese expuse in premiera.

Publicul va fi invitat sa interactioneze cu exponatele si cu spatiul din jurul lor, devenind astfel un vector dinamic si o parte integranta a proiectului. Artistul a declarat despre aceasta noua expozitie: „La o prima decriptare vizuala, obiectele par prietenoase, ducandu-te cu gandul la joc, agrement si relaxare. Depasind nivelul vizual empiric, suprafata hartiei devine un spatiu al competitiei, al confruntarii si in final chiar a unui camp de lupta intre forte beligerante. Asadar lucrarile gliseaza de la un registru ludic, spre unul cu tonalitati grave, facand trimitere spre noile realitati geopolitice si militare din vecinatatea estica a tarii noastre'.

Cosmin Paulescu s-a nascut la Craiova, s-a specializat in arta murala iar acum traieste si lucreaza la Bucuresti, unde este decanul Facultatii de Arte Decorative si Design.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle