Laura Vargalui isi lanseaza propria colectie

Laura Vargalui este un nume in moda din Romania. A fost stilist ani de zile la revista Elle ( a fost de altfel primul om pe care l-am angajat ca redactor sef, acum 11 ani), a construit magazinul Cochet, o adresa importanta, pina nu demult, in agenda iubitoarelor de moda din Romania, consiliaza artisti si iata, mai nou, isi va lansa propria colectie

 

Laura Vargalui isi lanseaza propria colectie

Ma bucur sa desconspir, iata, in premiera, faptul ca pregatesti lansarea propriei colectii

Este ceva de care am fugit tot timpul si m-am ferit pentru ca nu stiu sa desenez.Dar nu m-am putut abtine sa imi imaginez cum as face eu,daca as fi in locul designerilor.Sunt pe cale sa descopar.Jumatate din colectie este gata si sint din ce in ce mai fericita de felul in care va arata

Vor exista colectii prezentate in fiecare sezon sau vei produce, in permanenta, modele noi ?

Pai daca nu ma declar designer vestimentar,atunci eu nu trebuie sa respect nicio regula.Scopul meu este sa reusesc sa transform visul in realitate,iar produsul sa fie unul fara de care nu poti sa traiesti.
Mi-am propus sa ma las dusa de val.

Vei adapta designul la “cerintele publicului” sau vei face lucruri cu care iti place tie sa te imbraci?

Imi voi purta colectia pentru ca face parte din mine.Am observat ca tot ce mi-as fi luat eu din magazinul Cochet s-a vindut instant.

Unde se vor gasi hainele din colectia ta? Si la ce preturi?

La noul Cochet, cea mai scumpa, lunga si ampla rochie va costa in jur de 1.500 ron. Iar cel mai ieftin, probabil undeva la 200 ron.

Cum se va numi linia de haine?

Nu va fi un nume, ci un semn.

 

Citeste tot interviul pe www.roxana-voloseniuc.ro
 

Foto: Laura Vargalui

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion