Laura 8, cel mai nou brand de bijuterii

“Indrazneste sa fii memorabila” – acesta este mesajul pe care Laura 8 il surprinde intr-un stil unic prin colectia de accesorii elegante si moderne, create pentru adevaratele “iconic women” ale timpurilor noastre. Astfel, fiecare piesa devine o declaratie de atitudine, un “fashion statement” original si o aparitie ce nu va fi uitata cu usurinta.

Laura 8, cel mai nou brand de bijuterii

“Laura 8 FIRST COLLECTION a inceput ca o pasiune, ce s-a transformat treptat intr-o linie de accesorii rafinate. S-a lucrat foarte mult la aceasta colectie – am inceput sa creionam colectia in primavara acestui an si ma bucur ca am reusit acum sa o lansam.” – afirma Laura Rotileanu.

Lucrate manual, piesele unicat sunt confectionate din materiale extrem de pretioase, de la matase naturala, stofa din lana, dantela din matase, cristale si pana la metale minutios finisate. Atentia deosebita cu care fiecare accesoriu este creat, transforma colierele intr-o veritabila expresie a feminitatii si a rafinamentului.

Lansarea brand-ului si a primei colectii a avut loc la Fratelli Lounge & Club, intr-o atmosfera eleganta, in care invitatii au descoperit o lume plina de stil si feminitate si in care colierele au fost piesele de rezistenta ale serii. Seara a fost completata de un concert sustinut de Mara.

Creatiile Laura 8 FIRST COLLECTION sunt disponibile pe www.laura8.ro si pot fi comandate online la adresa shop@laura8.ro.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion