Lancome lanseaza rujul L’Absolu Nu

Inca o data, Lancôme apeleaza la expertiza si talentul sau neegalat, pentru a accentua frumusetea fiecarei femei: L’ABSOLU NU - un ruj ce combina ingrijirea buzelor cu o textura delicata, pentru o noua senzatie de buze naturale.

Lancome lanseaza rujul L’Absolu Nu

Bazandu-se pe o intelegere profunda a buzelor, cinci patente si o abordare revolutionara a culorii si a luminii, Lancome a creat un ruj fara precedent, ce poate reproduce si amplifica textura, culoarea si stralucirea naturala a buzelor sublime.

UN PIGMENT EXTRAORDINAR
Mai mult decat un simplu pigment, OPTI-CARMIN poate accentua frumusetea naturala a buzelor. Cu un ton diferit de cel al pigmentilor traditionali minerali, rosii, ROSUL STRALUCITOR L’Absolu Nu pune in evidenta culoarea naturala a buzelor, intensificand nuanta rosie, esentiala pentru buze frumoase, ce par pline de viata. Dat fiind faptul ca buzele pot parea uneori lipsite de stralucire, OPTI-CARMINT le intensifica culoarea. Cu 16% mai transparent decat un pigment rosu traditional, acesta permite trecerea unui volum mai mare de lumina, intensificand in mod semnificativ stralucirea culorii. Prin dubla actiune, pigmentul rosu stralucitor intensifica nuanta buzelor, ca si cum microcirculatia ar fi mai intensa.

PERLE ULTRADELICATE

De peste 7 ori mai delicate si mai transparente decat perlele traditionale. Lancome sparge tiparul si isi inlocuieste pigmentii cu perle transparente, care uimesc prin tonurile de bej si roz. Acoperind buzele cu o pelicula ultra-transparenta, aceste perle permit difuzarea abundenta a luminii, nuantand buzele, in mod subtil, cu o prospetime stralucitoare. Pelicula rujului L’Absolu Nu este cat se poate de transparenta si delicata. Lumina este absorbita mai putin decat ar fi in cazul unei formule opace si este reemisa in mod fascinant. Rezultatul: SENZATIA DE BUZE NATURALE, plus culoarea impecabila, stralucitoare, asa cum au

Sunt disponibile TREI NUANTE de buze: buze palide, buze usor pigmentate si buze puternic pigmentate. Pentru a accentua frumusetea culorii naturale a buzelor, L’Absolu Nu se imparte in trei familii de culori, ce corespund diversitatii pigmentatiei sale. Astfel, fiecare femeie isi va putea gasi rujul perfect, in gama de culori L’Absolu Nu, alegand in functie de tonul natural al buzelor sale.

O paleta de culori cu adevarat sublima, noua bijuterie Lancôme ofera si 12 nuante cu stralucire discreta si sofisticata, de la proaspat, la intens, de la bej delicat, la roz bland, trecand prin cele mai ROSII nuante. Buzele sunt imbracate intr-o lumina subtila; o adevarata achizitie in materie de frumusete, usor de purtat, pentru satisfactia fiecarei femei.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty