Lancel prezinta colectia Daligramme

Lancel va prezinta colectia Daligramme, mai mult decat o declaratie de dragoste, o opera de arta, inspirata de geniul lui Salvador Dali.

In vara anului 1929 Salvador Dali a intalnit-o pe Gala. Asa a inceput una dintre cele mai captivante si mai nebunesti povesti de dragoste dintre un spaniol pasional si o rusoaica ravasitor de inteligenta.

O poveste cu lungi incursiuni in Paris, mai ales in zilele de iarna, in celebrul hotel Le Meurice.

Dali a inventat un alfabet special pentru Gala, mai mult decat o declaratie de iubire, o adevarata declaratie artistica. G pentru Gradiva-Gala, D de la Dali si S de la Salvador, in opt caractere caligrafice in stilul sau artistic inconfundabil. Un cond al dragostei artistului pentru muza sa.

In anii ’70 Casa Lancel a interpretat ,,daligramele’’ intr-un model de poseta al carei maner reda lantul de bicicleta, simbolul sinceritatii si devotamentului artistului pentru Gala.

In acest sezon, ca un omagiu adus iernilor pariziene ale cuplului Gala-Dali, Lancel reediteaza colectia din 1970, intr-o serie de modele mitice de posete Daligramme, o adevarata declaratie de dragoste.

Colectia Daligramme inspirata de Gala si Salvador Dali poate fi achizitionata de la The Place Concept Store din Calea Dorobantilor 102-110.

In afara de Daligramme veti putea achizitiona si noua colectie Lancel inspirata de Brigitte Bardot.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion