Lana Del Rey – probleme cu noul album

Dupa ce parti din noile melodii ale Lanei Del Rey au aparut pe internet in aceasta vara, cantareata recunoaste ca nu ii este deloc usor sa compuna piese pentru noul album.

Lana Del Rey – probleme cu noul album

„Atunci cand sunt intrebata despre noile melodii, trebuie sa fiu sincera, chiar nu stiu. Nu vreau sa spun: da, sigur, urmatorul album va fi mult mai bun decat acesta, pentru ca deocamdata nu vad sa fie unul nou prea curand. Muza mea este foarte capricioasa. Ma viziteaza doar din cand in cand, ceea ce este enervant. ' a spus cantareata.

La fel de enervant a fost pentru Lana Del Rey incidentul cu piesele aparute pe internet. Ea a vorbit in august despre asta, spunand ca aceasta lipsa de confidentialitate i-a taiat din creativitate.

„Da, ma simt descurajata. Nu stiu deocamdata ce melodii voi pune pe album. Banuiesc ca as putea sa le pun tot pe acestea si sa vedem ce se intampla.' a spus ea. „Nu voi scrie niciodata un cantec daca nu cred ca este perfect pentru album.'

Pe langa aceste probleme, Lana Del Rey a lansat in aceasta vara Young and Beautiful', cantec aflat pe coloana sonora pentru The Great Gatsby'. Kanye West este deja fan: a folosit cantecul atunci cand a cerut-o in casatorie pe Kim Kardashian, luni seara.

Silvana Dulama

Foto: Image.net

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people