La Redoute a lansat colectia toamna-iarna 2012/2013

Brandul La Redoute iti lanseaza invitatia de a descoperi cele mai noi tendinte ale sezonului din moda frantuzeasca. Pentru toamna-iarna 2012-2013, La Redoute prezinta atat colectiile in-house, urmand linia deja recognoscibila si infuzata cu elementele stilistice definitorii ale sezonului, cat si colectiile in editie limitata, concepute de designerii invitati.

La Redoute a lansat colectia toamna-iarna 2012/2013

Pentru toamna-iarna 2012-2013, La Redoute prezinta atat colectiile in-house, urmand linia deja recognoscibila si infuzata cu elementele stilistice definitorii ale sezonului, cat si colectiile in editie limitata, concepute de designerii invitati.

Tendintele pentru toamna 2012 – iarna 2013 popuse de www.laredoute.ro sunt: NOBLESSE QUOTIDIENNE, ETHNIC REMIX si CHIC ROCK.

Pentru NOBLESSE QUOTIDIENNE avem un look mult relaxat si aparent neglijent ce lasa loc toamna aceasta unei elegante extreme, studiate, care isi gaseste modalitatile ideale de expresie, prin apelul la un minim de artificii stilistice si la materiale nobile, sofisticate. Siluetele si formele descinse cu gratie din arhivele intinse pe trei decade (anii ’50, ’60, ’70), creioneaza o noua feminitate, profund ancorata in mediul urban, care imbratiseaza nestingherit, micile detalii pretioase ascunse in design-ul pieselor vestimentare.

Colectia ETHNIC REMIX vine cu confortul si lejeritatea tricotajelor se alatura toamna aceasta imprimeurilor etnice, intr-un mix care transgreseaza bariera tendintelor si care ne poarta pe rand in fascinantul Maroc, in mijlocul junglei africane sau pe taramurile nordice. Imprimeurile si motivele specifice fiecarei zone de inspiratie, isi joaca poate cel mai important rol pe scena modei in toamna-iarna 2012-2013, cand obsesiile sunt lasate de o parte si cand individualitatile puternic amprentate incep sa iasa la iveala

CHIC ROCK aduce spiritul rock, regasit de altfel de cateva sezoane pe podiumurile modei, invaluie si toamna-iarna 2012-2013, insa intr-o maniera mult mai rafinata si puternic amprentata de feminitate. Look-ul este epurat astfel de elementele punk-grunge si de accentele pe alocuri stranii cuprinse in imprimeuri si este purtat inspre o zona mult mai stilata, insa nu mai putin provocatoare si senzuala. Pielea si voalurile negre se juxtapun intr-o euforie a transparentelor, starnind imaginatia si lasand loc misterului.

Rivalizand cu marile publicatii de moda, consistente ca volum si informatii mai cu seama in lunile martie si septembrie (numerele speciale axate pe tendintele de sezon, care numara sute de pagini), catalogul La Redoute reflecta tendintele de sezon in aproximativ 700 de pagini, vorbeste clientilor in 18 limbi si este distribuit in nu mai putin de 13 milioane de exemplare. Va invitam sa-l rasfoiti virtual si pe http://www.laredoute.ro/catalog/catalog.html

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion