JAZZ NIGHT OUT, un eveniment pentru iubitorii de muzica buna

Pentru prima data in Romania, Tigran si Vijay Iyer, doi dintre cei mai inovatori pianisti ai jazz-ului contemporan vor concerta la Sala Radio pe 17 Octombrie 2013.

JAZZ NIGHT OUT, un eveniment pentru iubitorii de muzica buna

Concertele Tigran-Shadow Theater si Vijay Iyer Trio se inscriu in seria de evenimente Jazz Night Out organizate de Twin Arts.

Jazz Night Out este o platforma de evenimente si socializare al carei scop este promovarea concertelor de jazz si blues, organizarea de workshopuri, auditii si intalniri cu artisti straini.

Vijay Iyer (n.1971) este un pianist nominalizat la premiile Grammy in 2010 la categoria Cel Mai Bun Album de Jazz Instrumental.

In concertul de la Sala Radio, Vijay Iyer Trio (Vijay Iyer-pian; Marcus Gilmore-tobe; Stephan Crump-bass.) vor prezenta cel mai nou album al trio-ului, Accelerando. Acest album a fost votat de catre sute de critici din toata lumea #1 Jazz Album of the Year in 2012.

Tigran Hamasyan (n.1987) este un pianist si compozitor de origine armeana, stabilit in Los Angeles din 2003.
La Bucuresti, Tigran isi va prezenta noul album-Shadow Theater in formula de Quintet. Alaturi de el pe scena se vor afla: Areni Agbabian – Voce; Charles Altura – Chitara; Sam Minaie – Bass; Arthur Hnatek – Tobe.

Biletele costa 75, 115, 135 de lei in funcţie de categorie si potea fi achiziţionate prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pe www.eventim.ro

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle