Jarro-Dophilus + FOS: Sanatatea sistemului digestiv si imunitar vine din interior

Infectiile microbiene ne pandesc la tot pasul asteptand un moment de slabiciune al organismului.

Jarro-Dophilus + FOS: Sanatatea sistemului digestiv si imunitar vine din interior

Fii atent la semnalele pe care corpul ti le transmite si lupta din interior pentru a-ti mentine sanatatea. Jarro-Dophilus + FOS de la Secom, prin formula complexa cu probiotice si prebiotice, iti echilibreaza in mod natural flora microbiana si iti intareste imunitatea.

Antibioticele, infectiile sau diferitele dereglari imunitare afecteaza flora intestinala, fiind necesara interventia probioticelor si prebioticelor din Jarro-Dophilus + FOS pentru restabilirea echilibrului interior. Produsul contine cea mai mare concentratie de bacterii probiotice / capsula disponibila pe piata din Romania: 3,4 miliarde, cu cel mai mare numar de tulpini cu spectre diferite de actiune: 6 tulpini de probiotice.

 Prebioticele (FOS) sunt fibre solubile care sustin actiunea probioticelor, stimuland multiplicarea bacteriilor Bifidobacterium, cele mai raspandite bacterii “simpatice” din organism.

In activitatea zilnica, “colaborarea” dintre probiotice, prebiotice si mucoasa intestinala iti asigura functionarea echilibrata a sistemului digestiv. Probioticele isi fac simtita actiunea la nivelul intestinului subtire, in vreme ce prebioticele (FOS) au efect in principal la nivelul intestinului gros, accelerand procesele de asimilare a alimentelor.

 

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet