IYASHI DÔME, un concept inovator, unic in Romania

IYASHI DÔME, un concept inovator, unic in Romania

O sedinta IYASHI DÔME produce aceeasi cantitate de transpiratie ca o alergare de minim 20 km, fara nici un efect negativ, cum ar fi: producerea excesiva de endorfina, oxigen activ, dezvoltare de acizi grasi, risc cardiac, uzura prematura a corpului.

IYASHI DÔME permite eliminarea pana la 600 de kilocalorii (in unele cazuri mai mult).

Cercetarile au demonstrat ca celulele corpului nostru sunt receptive la undele infrarosii esalonate intre 4-25 micrometri.

Undele infrarosii lungi organice B-Carbon ale IYASHI DÔME emit infrarosii cu lungime de 5-20 micrometri corespunzand perfect organismului nostru.

Beneficiile IYASHI DOME pentru sanatate

  • eliminarea prin transpiratie a toxinelor acumulate, a metalelor grele (tehnologia ceramica/titan a IYASHI DÔME – are proprietatea de descompunere a toxinelor).
  • purificarea, regenerarea si infrumusetarea corpului (caldura in profunzime, pana la 40 mm sub piele)
  • scaderea eficienta in greutate (transpiratie prin emisie de unde infrarosii organice pornind de la o BAZA VEGETALA, produsa de IYASHI DÔME).
  • relaxarea, eliberarea de stres.
  • refacerea echilibrului organismului care ajuta la energizarea si revigorarea sa
  • si contribuie la reinstalarea starii de bine.

Tehnologia revolutionara IYASHI DÔME se bucura de o tot mai larga recunoastere si apreciere in lume, aparatul fiind prezent in SPA-uri si Resorturi Hoteliere prestigioase, in premiera in Romania, la ALPIN RESORT HOTEL Poiana Brasov.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty