Ingrid Vlasov isi prezinta azi, la Paris Fashion Week, noua colectie

Ingrid Vlasov este singurul designer roman prezent pentru a patra oara consecutiv, la cea mai importanta saptamana a modei din lume - Paris Fashion Week.

Ingrid Vlasov isi prezinta azi, la Paris Fashion Week, noua colectie

Colectia toamna-iarna 2011/2012, intitulata „A Queen” va fi prezentata azi, intr-una dintre cele mai bune zile rezervata si caselor de moda Chanel, Valentino, Alexander MC Queen.

Prezentarea colectiei va avea loc intr-o locatie celebra, din apropierea Gradinilor Tuileries – Hôtel Westin, Salonul Imperial.

Pentru sezonul AW 2011/2012, Ingrid Vlasov redimensioneaza perceptia asupra feminitatii, dandu-i valente regale . ‘A Queen’ este o colectie inspirata de o regina imaginara, o regina a zilelor noastre, a trecutului sau a viitorului.

Ingrid Vlasov: “Consider ca aceasta colectie este cea mai ‘nobila’ colectie pe care am realizat-o pana acum si ma bucur ca am ocazia sa o prezint in Salonul Imperial al Hotelului Westin din Paris, pentru ca este o locatie foarte draga mie. Doresc sa dedic aceasta colectie, care reprezinta un regal adus feminitatii, mamei mele, cea mai nobila fiinta pe care o cunosc.”
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion