Incepe campania de reduceri in Bucuresti Mall si Plaza Romania

Pe 15 ianuarie, Bucuresti Mall si Plaza Romania, doua dintre cele mai importante centre comerciale ale capitalei dau startul reducerilor de iarna.

Incepe campania de reduceri in Bucuresti Mall si Plaza Romania

Ca in fiecare an, luna ianuarie aduce in prim plan pentru pasionatii de shopping perioada de solduri.

Cei care tanjesc dupa colectiile toamna/iarna 2011 ale celor mai renumite brand-uri din Romania vor beneficia de discount-uri de 20-25%, unele ajungand chiar la 50-70%, in limita stocului disponibil.

La start s-au aliniat marile magazine precum Zara, Mango, Stefanel, Tommy Hilfiger, Lacoste, H&M, Promod, Polo Garage, Motivi, BSB, Musette, Sephora, Debenhams si nu numai.

„Pentru vizitatorii Bucuresti Mall si Plaza Romania nu este doar SALES. Pe langa ocazia de a-si completa garderoba cu tendintele sezonului trecut la preturi atragatoare, dorim sa recream o atmosfera proaspata, de inceput de an, un spatiu dedicat timpului liber petrecut intr-o maniera inedita – expozitii interesante atat pentru cei mari cat si pentru cei mici, jocuri interactive, premiere cinematografice, concursuri, concerte si multe alte oportunitati de quality time”, a declarat Sinan Okumus, Marketing & Sales Director.

Pentru marile firme, reducerile inseamna lichidarea stocurilor din colectia anterioara, dar si o sansa de a se detasa in piata, de a se promova mai intens, de a deveni addictive, prezentandu-si produsele la preturi mai competitive si castigand astfel clienti noi care vor reveni si in lansari de colectii sau in alte campanii. Pentru cumparaturi inteligente, destinse si atent alese aceasta invitatie oferita de simplul cuvant SALES este pretextul pentru o sesiune de shopping ca la carte.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle