Immunomix creste imunitatea organismului

Compania Aboca realizeaza suplimente alimentare cu ingredientele 100% naturale, provenind din culturi organice, iar procesul de productie este nepoluant si bine controlat in fiecare etapa a acestuia.

 

Immunomix creste imunitatea organismului

Aboca a lansat ImmunoMix, o gama de suplimente alimentare 100% naturale, cu concentratie ridicata in principii active, care creste rezistenta organismului in perioadele de raceala si gripa.
Formula Immunomix este special conceputa atat pentru adulti cat si pentru copii, asigurand aportul de substante functionale necesare mentinerii si imbunatatirii starii de sanatate.
Gama are la baza ingrediente active extrase din Echinaceea Palida, planta recunoscuta pentru proprietatile ei imunostimulante si Propolis cu acţiune protectoare asupra cailor respiratorii. Formula pentru adulti este completata de prezenta concentratului total din Gheara Pisicii (Uncaria Tomentosa), cunoscuta pentru proprietatile sale benefice asupra sistemului natural de aparare a organismului.

ImmunoMix asigura o sustinere 100% naturala a organismului in perioada de sezon rece, putand fi administrate atat profilactic, pentru prevenirea gripei sau virozelor de sezon, cat si dupa declansarea acestora.

 

Produsul este disponibil in 2 forme de prezentare:

  • Immunomix Bio Sirop pentru Copii
  • Immunomix Capsule pentru adulti

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din health & diet