Ice Age 4, al treilea cel mai bine vandut film al tuturor timpurilor in Romania

Block-buster-ul Ice Age 4: Continental Drift 3D, o productie 20th Century Fox, lansat in Romania de Odeon Cineplex la inceputul lunii iulie, a inregistrat pana in prezent incasari de Box Office in valoare de 6.726.414 Lei, devenind, astfel, al treilea cel mai bine vandut film al tuturor timpurilor in Romania, dupa Avatar (2009) si predecesorul sau Ice Age 3 (2009), filme lansate de acelasi distribuitor.

Ice Age 4, al treilea cel mai bine vandut film al tuturor timpurilor in Romania

O analiza facuta de ziarul international online filmneweurope.com arata o crestere de 4 % a pietei de cinematograf in Romania, de la inceputul anului si pana la sfarsitul lunii iulie, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. O importanta contributie la aceste rezultate a avut-o si cea de-a patra parte a indragitei serii, Ice Age 4: Continental Drif, in urma incasarilor record inregistrate in cinematografele din Romania. Filmul a fost lansat in 67 de copii in versiunile 3D subtitrat si 3D dublat si a putut fi vizionat in peste 35 de cinematografe din toata tara.

Ice Age 4: Continental Drift 3D este cea mai mare saga de pana acum. Noua aventura a indragitelor personaje incepe cand Scrat declanseaza un eveniment cataclismic si ii arunca pe cei trei eroi principali in calatoria vietii lor. Sid se reuneste cu familia sa pierduta, iar grupul intalneste o menajerie de personaje noi, pline de culoare, care sunt hotarate sa ii impiedice sa se intoarca acasa.

Filmul Ice Age 4: Continental Drift mai poate fi vizionat, inca, in cinematografele din toata tara. Cei care vor sa il adauge la colectie, o pot face incepand cu 14 noiembrie 2012, cand va avea loc lansarea filmului in format Blu-ray si DVD.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle