Heidi Klum, in vizita la centrul de cercetare si dezvoltare Astor

Heidi Klum - consilierul artistic al inovatoarei marci de cosmetice Astor - a vizitat recent Centrul Global de Cercetare si Dezvoltare Astor din Morris Plain, SUA, pentru a lua parte la procesul de creatie al culorilor acestui sezon. In laboratorul de cercetare si dezvoltare, Heidi a aflat secretele din spatele formulelor de succes ale marcii si si-a testat talentul in a fabrica ea insasi ruj, lac de unghii si fond de ten.

Heidi a descoperit ca procesul de productie a cosmeticelor este unul fascinant – a creat nuantele ei preferate de ruj Soft Sensation Vitamin & Collagen, lac de unghii Lacque Deluxe si fond de ten SkinMatch.

Heidi spune: “Ma bucur ca am putut vizita Centrul Global de Cercetare si Dezvoltare Astor, pentru ca doar acolo vezi cum se intampla minunile. Lucrez cu produse de make-up inca de cand mi-am inceput cariera si este foarte interesant sa urmaresc procesul de productie a cosmeticelor. Am masurat, amestecat si turnat produsele in ambalaj cu mana meaI E fascinant sa vezi cate combinatii de culori exista atunci cand fabrici un ruj sau un lac de unghii! Sunt foarte recunoscatoare echipelor ASTOR pentru munca minunata pe care o fac!”

Cum creezi rujul rosu perfect

Asa cum spune chiar ea, Heidi a purtat probabil fiecare nuanta de ruj care exista in lume de cand lucreaza in industria modei. Totusi, in laboratoarele Astor, supermodelul si-a demonstrat talentul de a inventa o nuanta complet noua de ruj Soft Sensation Vitamin & Collagen, dar si de a crea nuanta ei preferata de rosu Astor. Dupa ce a adaugat colagenul hidratant si parfumul specific Astor peste cerurile si uleiurile incalzite, Heidi s-a jucat cu ingredientele perlate si colorantii inainte sa toarne amestecul in forme. Dupa ce s-au racit, Heidi scoate la iveala batoanele de ruj – unul de un rosu salbatic, iar celalalt in nuanta ei proprie de fuchsia electrizanta. Perfect!

Cum creezi lacul de unghii olive, in trend

Heidi descrie laboratorul in care se produc lacurile de unghii ca pe un loc “in care se intampla minuni”. Heidi ia parte la crearea acestor minuni, urmand pas cu pas o lista cu “potiuni magice” care o ajuta sa obtina o nuanta foarte chic de olive a lacului de unghii Lacque Deluxe. Apoi, ea ii testeaza rezistenta cu ajutorul unui mecanism de impact, care elibereaza un mic proiectil asupra unei folii pe care s-a aplicat un strat de lac de unghii. Rezultatul este dovada vizibila ca lacul nu a crapat.

Cum creezi fondul de ten

Desi pare incredibil, spectrul bogat de nuante de fond de ten este produs din doar patru culori initiale, amestecate in canitati diferite pentru a reproduce nuantele naturale ale pielii. Heidi ne arata cum se intampla totul in laborator si amesteca nuantele chiar pe mana ei. Aplica mai intai culoarea principala – alb – , apoi galben, urmat de putin negru si rosu – pentru ca in fond, spune ea, nu vrem sa aratam ca Miss Piggy! Odata amestecate aceste culori, prima proba de fond de ten facut de Heidi este extrem de apropiata de nuanta naturala a pielii ei! Din fericire, nu trebuie sa amesteci tu aceste culori acasa, pentru ca Astor a facut deja asta pentru tine, iar noul fond de ten SkinMatch iti aduce perfectiunea cu aspect natural.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty