Havana Club, o calatorie in cultura cubaneza a romului

Havana este un oras in care viata isi are propriul ritm, nefiind niciodata schimbata de conventii sau de cursa nebuneasca pentru mai mult. In capitala cubaneza, viata se traieste, pur si simplu. Havana Club recreaza spontaneitatea acestui oras prin romul original, distilat din trestia de zahar incepand din secolul 19.

Havana Club, o calatorie in cultura cubaneza a romului

Trecut prin etape succesive de rafinare, selectie si maturizare in butoaie de stejar, romul Havana Club a devenit in timp un produs savuros, echilibrat si un ingredient esential pentru cele mai celebre cocktail-uri.

Calitatile romului Havana Club au fost din nou puse in valoare la Bucuresti, printr-o degustare speciala si un concurs la care au participat barmani talentati din toata tara. La evenimentul de la clubul Barmania a participat si Damian Dominguez Perez, Brand Ambassador Havana Club. In ultimii ani, Perez a dezvaluit din secretele prepararii cocktail-urilor cu rom barmanilor din peste 23 de tari, in cadrul Havana Club Master Class, un proiect educational destinat barmanilor si proprietarilor celor mai importante baruri si cluburi din lume.

HC Master Class pozitioneaza brandul Havana Club ca fiind adevaratul rom cubanez, prin autenticitate, know-how si calitate. Degustarea include de fiecare data mai multe informatii despre traditia si originile cubaneze, varietatea sortimentelor si paleta diversa de cocktail-uri. Evenimentul s-a incheiat cu o prezentare a cocktail-urilor clasice si contemporane, folosind ca ingredient romul Havana Club 7 años, cel mai rafinat sortiment al marcii si cu o competitie pentru barmani avand ca premiu o excursie in Cuba. La intalnirea organizata in Bucuresti, Damian Dominguez a fost asistat de Fernando Rouco Hadad, barman al Havana Club International.

“Suntem bucurosi ca evenimentul a avut un mare succes, iar degustarea organizata de Havana Club a fost o ocazie pentru participanti de a experimenta stilul de viata cubanez. Pentru noi, Havana Club Master Class este un program special, care ii confera brandului o pozitionare unica,” a declarat Nicoleta Dumitrascu, Brand Manager Pernod Ricard Romania.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle