Gisele Bundchen este imaginea si vocea campaniei de toamna H&M

Supermodelul international Gisele Bundchen va purta in campania de toamna H&M piesele vestimentare esentiale din noul sezon, prezentandu-ne un look ferm, feminin, inspirat direct din moda strazii, alcatuit din mantouri functionale si sacouri asortate cu bluze, hanorace si pantaloni.

Gisele Bundchen este imaginea si vocea campaniei de toamna H&M

In premiera mondiala, Gisele va interpreta si un cantec, care va fi lansat o data cu aceasta campanie, in data de 12 septembrie. Campania de toamna H&M va fi comunicata pe TV, on-line, presa si panouri stradale.

Cantecul interpretat de Gisele, All Day And All Of The Night' al trupei The Kinks, va putea fi descarcat gratuit de pe site-ul hm.com, fiind totodata disponibil si pe iTunes, in scopul strangerii de fonduri pentru UNICEF.

Pentru fiecare melodie descarcata de pe iTunes, H&M va dona fonduri pentru a facilita achizitionarea vaccinurilor pentru copii.

„Sunt foarte entuziasmata ca voi fi imaginea H&M in aceasta toamna. Ador look-urile inspirate de moda strazii si, in plus, prin aceasta campanie putem strange si fonduri pentru o cauza buna. Sper ca toata lumea sa descarce cantecul interpretat de mine!' declara Gisele.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion