Gem “4 fructe rosii” din gama Michel Montignac

Gem “4 fructe rosii” din gama Michel Montignac

Aceste produsele special realizate se regasesc acum in gama Michel Montignac si se impart in urmatoarele categorii: gemuri din fructe, cereale, ciocolata, leguminoase, paste, faina, produse de panificatie si patiserie, fructoza cristalizata, preparate pe baza de legume.

Acum aceste produse sunt disponibile si in Romania. Vezi mai multe informatii precum si reteaua de magazine unde le poti cumpara pe http://www.montignacshop.ro/

 

Gem “4 fructe rosii” din gama Michel Montignac

  • Indice glicemic 20
  • Ingrediente: fructe (60%) (capsuni, zmeura, cirese amare, coacaze rosii), suc concentrat de mere , agent de coagulare: pectina de fructe, acidifiant: suc de lamaie . Din fructe cultivate ecologic.
  • Valoare energetica: 138kcal / 100 gr

100% din fructe cultivate ecologic gemurile fara zahar, indulcite numai cu suc de mere concentrat, garanteaza un IG foarte mic (spre deosebire de cele produse pe baza de zahar sau inlocuitori, chiar naturali, cum ar fi sucul de struguri concentrat). Sunt 14 sortimente de gemuri printre care putem enumera, in afara fructelor clasice (cirese, piersici, caise) pe cele pe baza de: 4 fructe rosii, rubarba, smochine, afine, portocale amare etc.

 

 

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet