Gama Anew Platinum 55+ Avon

Avon lanseaza gama Anew Platinum 55+ alaturi de frumoasa actrita Jacqueline Bisset, castigatoare a numeroase premii pe plan international.

Gama  Anew Platinum 55+  Avon

“Sunt onorata sa fiu imaginea gamei Anew Platinum. In momentul in care mi s-a propus aceasta colaborare am fost flatata deoarece o femeia la varsta mea nu se intalneste frecvent cu astfel de propuneri. Acum, lucrand cu Avon am descoperit un produs de ingrijire al fetei care ma ajuta sa arata la fel de tanara pe cat ma simt. Din primul moment in care am folosit produsele din gama Anew Platinum pielea mea s-a simtit minunat”, declara vedeta.

Andre Barat, Vice-president of Global Skin Care and Personal Care declara “Femeile la aceasta varsta se impaca mai bine cu ideea de imbatranire decat celelalte femei, dar isi doresc in continuare sa arate minunat. Jacqueline Bisset personalizeaza si redefineste atiudinea fata de frumusete. Arata uimitor la cei 66 de ani si nu crede in operatiile estetice. Are o personalitate puternica, transmite incredere si siguranta”

  • Serul si crema de noapte Anew Platinum sunt disponibile din luna septembrie 2010 si pot fi comandate prin intermediul Reprezentantilor Avon
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty