Gama Active Sensitive pentru tenul sensibil, de la Yves Rocher

Gama Active Sensitive pentru tenul sensibil, de la Yves Rocher este fructul a 5 ani de cercetare in parteneriat cu CNRS (Centrul national de cercetare stiintifica) in domeniul sensibilitatii cutanate.

Cercetarea Cosmétique Végétale® Yves Rocher a demonstrat capacitatea Soforinei Vegetale, extrasa din Anta din Brazilia, de reglare sau de canalizare a reactiilor excesive ale pielii.
Tenul sensibil este cu adevarat calmat si rezista mult mai bine in fata agresiunilor.

LAPTE DEMACHIANT DERMO-CALMANT

Un veritabil produs de inalta toleranta pentru ten si ochi, laptele demachiant dermo-calmant curata si demachiaza tenul sensibil, fara niciun risc de iritatie.Textura sa revigoranta si fluida previne senzatiile de disconfort, ce apar adeseori in faza de demachiere. Dintr-un singur gest, tenul este revigorat, neted si calmat.

PRET: 32 lei

GEL DEMACHIANT PENTRU OCHI SENSIBILI

Gratie texturii sale ultra-revigorante, aplicarea acestui gel demachiant este o adevarata placere. Usor de utilizat, elimina eficient toate urmele de machiaj, respectand in acelasi timp ochii sensibili. Eliberata de toate impuritatile, pielea este revigorata si calmata.

PRET: 30 lei

LOTIUNE DERMO-CALMANTA

Pentru eliminarea ultimelor urme de machiaj si tonifierea tenului, fara senzatie de intindere, utilizati lotiunea dermo-calmanta dupa fiecare demachiere. Ea va pregati pielea cu delicatete, inainte de aplicarea unei creme, oferindu-i revigorare si calmare.

PRET: 32 lei

CREMA DE ZI DERMO-CALMANTA

Pe toata durata zilei, crema dermo-calmanta hidrateaza, calmeaza si protejeaza tenul. Zi dupa zi, aceasta regleaza sensibilitatea pielii, cu delicatete. Senzatiile de intindere si de inflamare sunt diminuate, iar tenul isi regaseste senzatia de confort.

PRET: 55 lei

CREMA DERMO-CALMANTA IMPOTRIVA PETELOR ROSII

Gratie texturii sale balsam, crema dermo-calmanta reduce petele rosii difuze si previne aparitia lor.
Zi dupa zi, regleaza sensibilitatea pielii, calmand in mod durabil senzatiile de intindere si de disconfort.

PRET: 62 lei

CREMA DERMO-CALMANTA PENTRU CONTURUL OCHILOR

Spuneti “STOP” privirii obosite, senzatiilor de intindere a pielii si semnelor de oboseala din zona ochilor gratie acestei creme pentru conturul ochilor, calmanta si decongestionanta. Aplicata dimineata si seara, ea va calma instantaneu epiderma fina din jurul ochilor, inlaturand pe termen lung semnele de oboseala. Formula fara parfum, pentru ochii sensibili.

PRET: 55 lei

MASCA PENTRU CONFORT EXTREM

De la prima aplicare, textura fondanta a mastii pentru confort extrem ofera pielii o senzatie de bine instantanee. Dupa numai 5 minute, aceasta masca ofera pielii plus de catifelare, hidratare si calmare vizibila.

PRET: 47 lei

CREMA PENTRU CORECTAREA RIDURILOR

Fara parfum, aceasta crema este special formulata pentru tenul sensibil. Zi dupa zi, reduce ridurile fine si de expresie in mod vizibil, respectand tenul sensibil si oferindu-i tot confortul de care are nevoie.

PRET: 95 lei

CORECTOR RIDURI PENTRU OCHI SENSIBILI

Fara parfum, acest corector este special formulat pentru cei mai sensibili ochi. Zi dup zi, hidrateaza si netezeste in mod vizibil ridurile fine si de expresie din jurul ochilor. Formula sa imbogatita cu pigmenti ce reflecta lumina, oferind luminozitate privirii.

PRET: 62 lei
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty