GALET – Tehnologie argintata, marca Christofle si LaCie

GALET – Tehnologie argintata, marca Christofle si LaCie

Arta prelucrarii argintului a reprezentat dintotdeauna un simbol al culturii franceze si, de la fondarea sa in 1830, casa Christofle a colaborat cu designeri si artisti de renume pentru a exprima frumusetea acestui material prin obiecte exclusiviste pentru decorarea spatiului interior sau a mesei.

Astazi, Christofle este un brand de lux international, gama de produse acoperind atat universul spatiului interior cat si bijuteriile si acesoriile personale.

LaCie, expert recunoscut pe piata mondiala de high-tech, isi pune amprenta asupra fiecarui produs prin design sofisticat si inovatie. LaCie foloseste talentul designerilor sai pentru a introduce simplitate si stil de viata intr-o lume ce abunda in tehnologie complicata.

Impartasind aceeasi pasiune creativa si nevoie de perfectiune, Christofle si LaCie si-au unit talentul pentru a lansa stick-ul USB argintat Galet, o adevarata piatra pretioasa argintata, transformata in gardianul amintirilor dumneavoastra.

Cu forma sa originala si stralucirea subtila, Galet va deveni cu siguranta un obiect nelipsit din colectia dumneavoastra zilnica de accesorii.

Linia de accesorii argintate si din argint Christofle este disponibila in exclusivitate la My House, Calea Dorobantilor 168 si online, pe www.myhousecult.ro/Christofle, sectiunea Accesorii.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle