Gala premiilor Femeia Anului 2011 si-a desemnat castigatoarele

Revista Avantaje, in parteneriat cu Avon Cosmetics Romania si JW Marriott, a desemnat castigatoarele celei de-a paisprezecea editii a premiilor Femeia Anului.

Gala premiilor Femeia Anului 2011 si-a desemnat castigatoarele

In acest an s-au acordat noua premii de excelenta, la sapte categorii. Revista Avantaje a acordat titlul Femeia Anului 2011 pentru urmatoarele categorii: Promovarea si Apararea Drepturilor Copilului, Promovarea si Apararea Drepturilor Femeii, Ambasador al Artei Romanesti peste Hotare, Implicare si Responsabilitate Sociala, Promovarea si Apararea Valorilor Democratiei, Initiativa in Sprijinul Semenilor si Consilierea mamelor aflate in situatii de criza.

Cele noua premii de excelenta ale acestei editii sunt:

Implicare si Responsabilitate Sociala – Amalia Enache, prezentatoarea Stirilor Noptii de la PRO TV, pentru activitatea de reprezentare a organizatiei Hope and Home for Children Romania, lider mondial in inchiderea leaganelor de copii de trista amintire. Vedeta se implica activ in sprijinirea copiilor abandonati, ajutandu-i sa se integreze in centre maternale sau case de tip familial.
Trofeu inmanat de printesa Marina Sturdza, militant activ in societatii civile din Romania.

Ambasador al Artei Romanesti peste Hotare – actrita Ada Condeescu, pentru profesionalismul si profunzimea interpretarii actoricesti in filmele „Eu cand vreau sa fluier, fluier”, si „Loverboy”, filme premiate la festivaluri internationale, dar si pentru activitatea de implicare sociala.
Trofeu inmanat de Iana Matei, directoarea Centrului de recuperare a victimelor traficului de persoane Reaching Out din Pitesti, desemnata „Europeanul anului 2010”.

Promovarea si Apararea Drepturilor Copilului – Olga Cridland, presedinta Asociatiei PAVEL, asociatia parintilor cu copii bolnavi de cancer, leucemie si anemii grave, pentru devotamentul si daruirea neconditionate de care da dovada in ajutorarea copiilor bolnavi si a familiilor lor.
Trofeul a fost inmanat de Malvina Cservenschi, TVR 1.

Promovarea si Apararea Drepturilor Femeii – Roxana Toganel, director de proiect al Asociatiei COLFASA, pentru implementarea in Romania a proiectului “Femeia conteaza”, care isi propune combaterea fenomenului de mobbing, a discriminarii pe piata muncii, prin promovarea incluziunii sociale a femeilor cu dizabilitati.
Trofeul a fost inmanat de Daniela Palade Teodorescu, redactor sef Avantaje.

Promovarea si Apararea Valorilor Democratiei – Cristina Guseth, directorul Freedom House Romania, pentru intreaga activitate de peste 20 de ani in slujba promovarii presei independente, a justitiei nepartinitoare si a bunelor practici in administratia publica, una dintre cele doua romance incluse in enciclopedia „1000 Peace Women across the Globe”.
Trofeu inmanat de Cristina Simion, co-fondator al concursului Tanarul Jurnalist al Anului.

Initiativa in Sprijinul Semenilor – la aceasta categoria au fost acordate 3 premii:

Dorica Dan, presedinta Asociatiei Prader Willi din Romania, fondatoarea Centrului Pilot NoRo din Zalau, singurul Centru din tara destinat ingrijirii copiilor cu boli rare, construit in cadrul Parteneriatului Norvegiano-Roman pentru progres in bolile rare.
Trofeul a fost acordat de Excelenta Sa, ambasadorul Norvegiei la Bucuresti, dl. Oystein Hovdkinn.

Angela Baciu, poeta, publicista, manager pentru proiecte culturale si educationale, initiatoare a numeroase proiecte culturale pentru copii si tineret, desfasurate in orasul Galati, militanta activa in organizarea de actiuni caritabile destinate strangerii de fonduri pentru diverse persoane fizice cu nevoi speciale si asociatii.
Trofeu acordat de Simona Gherasim, Women’s Success Coach, protagonista copertei Avantaje, editia de februarie, in cadrul Campaniei “Si tu poti fi pe coperta!”, adresate femeilor obisnuite cu povesti neobisnuite de viata.

Anamaria Schweitzer, director executiv al Fundatiei Baylor Marea Neagra Romania, din Constanta, pentru activitatea de coordonare a Centrului clinic de Excelenta HIV si a crearii Laboratorului Mobil de Testare si Consiliere Gratuita pentru HIV si virusuri hepatitice B si C.
Trofeu acordat de Razvan Diratian, director general Avon romania si Moldova.

Consilierea mamelor aflate in situatii dificile de viata – Andreea Marin Banica, pentru proiectul „Scoala mamelor”, cel mai amplu proiect de consiliere si asistenta gratuita a mamelor aflate in dificultate, si pentru statutul de Ambasador Avon Romania Campania pentru Sanatatea Sanilor.
Trofeu acordat de Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania si Moldova.

Gala Premiilor Femeia Anului a fost prezentata pro-bono de Iuliana Tudor, TVR 1, prezentatoarea emisiunii “O data-n viata”.

Momentul artistic a fost sustinut pro-bono de trupa Devas, din Brasov.

Evenimentul a fost transmis live pe internet pe site-ul revistei www.avantaje.ro prin intermediul serviciului Digi Net, furnizat de compania RCS – RDS si pe siteul www.avonconnects.ro

Si la aceasta editie, gazda evenimentului a fost JW Marriott Grand Hotel, partenerul traditional al acestui eveniment.

Lansata in octombrie 1995, Avantaje a devenit un succes imediat, impunind un nou stil in presa adresata publicului feminin.
Cu o audienta de peste 350.000 de cititoare in fiecare luna (audienta cumulata pentru editia tiparita si on-line), Avantaje este ghidul practic si complet al femeii moderne, dedicata familiei, carierei si implicata in viata comunitatii.

Evenimentul de anul acesta a fost centrat pe conceptul de respect pentru femei – respect pentru valorile feminitatii si pentru tot ceea ce femeia aduce umanitatii. Avantaje sprijina Campania Respectului pentru Femei, demarata de Avon impotriva violentei domestice din Romania.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle