Fundatia Oriflame – impreuna, sustinem viitorul

In februarie 2011 compania Oriflame a lansat Fundatia Oriflame, al carei principal obiectiv este acela de a responsabiliza copii si tinerele femei prin intermediul educatiei.

Fundatia are ca scop sprijinirea copiilor si a tinerelor femei printr-o gama larga de initiative educationale, cu accent pe furnizarea de instrumente pentru ca acestia sa isi descopere si sa isi stimuleze abilitatile si talentele personale pentru ca acestia sa reuseasca prin forte proprii. Pe termen lung, acest lucru inseamna schimbarea vietii in bine si transformarea viselor in realitate.

Educatia – solutia Oriflame pentru schimbarea vietii
„Prin educatie, putem crea un impact de durata si valoros in comunitatile noastre din intreaga lume. " a declarat Magnus Brännström, Chief Executive Officer la Oriflame.

In Romania, Fundatia Oriflame si-a inceput activitatea in conformitate cu dezideratele promovate la nivel global: sustinerea initiativelor educationale in randul copiilor inteligenti, in vederea ajutorarii acestora pentru a-si schimba vietile in bine.

“Copii intruchipeaza inteligenta si simplitatea, veselia si iubirea neconditionata. Pe ei dorim sa ii sprijinim pe viitor, pentru ca, in acest fel, ajutam la construirea unei societati mai responsabile.”- Anduela Serban, PR & Adversting Oriflame Romania

Partenerul local in Romania al Fundatiei Oriflame este Fundatia Chance for Life, al carei obiectiv este sustinerea copiilor cu abilitati intelectuale deosebite, dar cu situatie materiala deficitara, de a accede la programe educationale care sa le stimuleze si sa le dezvolte aceste abilitati, toate prin intermediul Bursei Chance for Life.

Compania Oriflame Romania lanseaza primul site destinat activitatii caritabile si parteneriatului local, www.sustinemviitorul.ro. Prin intermediul acestuia compania isi propune sa invite un numar cat mai mare de persoane sa participe activ la sprijinirea Bursei Chance for Life si a copiilor exceptionali din cadrul Fundatiei Chance for Life.

Bratara Caritatii – implica-te si tu

Pe site este prezentat primul produs destinat activitatii caritabile si strangerii de fonduri, Bratara Charity. Profitul obtinut din vanzarea acesteia este transferat sustinerii Bursei Chance for Life. Bratara Charity poate fi achizitionata prin intermediul consultantilor Oriflame, sau direct, pe site. Codul bratarii este 23527, iar pretul este de 15 lei.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty