PHYTO, forta ingredientelor naturale pentru un par sanatos

Expert al tratamentelor pentru ingrijirea parului, Laboratoarele PHYTO utilizeaza cele mai eficiente ingrediente active din plante pentru a crea formule inovatoare, puternic concentrate, care mentin parul frumos si sanatos.

PHYTO, forta ingredientelor naturale pentru un par sanatos

Inca de la inceput, PHYTO a fost un brand pionier. Una dintre principalele chei fondatoare se bazeaza pe observatia ca un scalp sanatos constituie o premisa pentru un par frumos. De aceea PHYTO respecta intregul ecosistem al parului.

Formula fiecarui produs PHYTO este studiata cu atentie pentru a include cantitati optime de ingrediente botanice sau ingrediente naturale (se folosesc peste 150 de tipuri de extracte din plante) si pentru a obtine efectul dorit.

Cu o experienta de peste 50 de ani cu succes la nivel mondial, brandul imbina ingredientele pretioase din plante cu tehnologia de ultima generatie, pentru a crea produse rafinate unice.

Datorita performantei lor, PHYTO 7 sau HUILE DALÈS, produse create inca din 1960, sunt inca recunoscute de profesionistii de renume de astazi.

Incepand cu luna februarie, brandul exclusivist PHYTO se regaseste in farmaciile Help Net.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty