Fleximobil – solutia terapeutica completa in boli articulare

Primul deceniu al mileniului III a fost declarat de Organizatia Mondiala a Sanatatii cel al boliilor artrozice. Statisticile releva ca frecventa acestor boli este in crestere pentru ca asistam la un proces de imbatranire a populatiei, estimarile aratand ca 4 milioane de romani sufera de artroza.

Fleximobil – solutia terapeutica completa in boli articulare

In artroza, cartilajele ce protejeaza oasele in articulatii se erodeaza si, in timp, oasele ajung sa se atinga intre ele. Ca rezultat, apar dureri puternice ce impiedica miscarea si rigidizeaza articulatiile.

Abordata corect, artroza poate fi prevenita, incetinita sau chiar stopata, prin administrarea de substante care calmeaza durerea si inflamatia (gheara-diavolului), la care se adauga substante care protejeaza si regenereaza cartilajul articular (glucozamina, condroitina).

Pentru a preveni aceasta distrugere si pentru a stimula refacerea cartilajului la nivel articular, Fleximobil plicuri este solutia terapeutica completa intrucat:

  • calmeaza durerea si inflamatia la 1h de la administrare (datorita dozajului optim de gheara-diavolului din compozitie – 40mg/zi)
  • stimuleaza formarea cartilajului (datorita dozajului optim de glucozamina din compozitie – 1500mg/zi)
  • stopeaza distrugerea cartilajului (datorita dozajului optim de condroitina din compozitie – 1200mg/zi)

Fleximobil gel emulsionat completeaza local actiunea Fleximobil plicuri, scazand cu 51% durerea in articulatii (datorita actiunii sinergica a ingredientelor din compozitie: gheara-diavolului, arnica, camfor, ulei de menta).

Pachet promotional in farmacii (50 lei): Fleximobil40 plicuri + CADOU Fleximobil gel emulsionat

Detalii gasiti pe www.fleximobil.ro

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet