Fashionred Carpet, noua colectie Dorin Negrau

Designerul Dorin Negrau isi lanseaza, azi, noua colectie, intitulata FASHIONRED CARPET.

Fashionred Carpet, noua colectie Dorin Negrau

FASHIONRED CARPET este o colectie de rochii de seara realizata din materiale fluide pretioase precum muselina, matasea, voalurile cu insertii in culori rafinate, pastelate, dar si asocieri inedite de materiale caracteristice designerului Dorin Negrau.

Colectia a fost inspirata de perioada stilului clasic, pedant, atent la cele mai mici detalii al doamnelor din lumea veche. Rochiile prezentate ne vor introduce intr o lume princiara o lume in care oricine poate fi vedeta. Este nevoie doar de o rochie cu trena pentru a avea atitudinea de castigatoare a Oscarului pentru eleganta si rafinament.

Alaturi de modele de top, pe scena vor defila actritele Ana Ularu, Mirela Oprisor, Madalina Dragici, Rodica Lazar, Crina Semciuc, Alina Grigore, Ozana Oncea, Dorothea Petre, Medeea Marinescu si Meda Victor. Evenimentul va fi transmis live pe ecranele COCOR Media Chanel.

Colectia FASHIONRED CARPET a avut avantpremiera in Beirut in luna decembrie, iar in luna aprilie va fi prezentata in Dubai in cadrul targului de produse de lux.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion