FamilyCARE a sarbatorit Ziua Internationala a Familiei

FamilyCARE a sarbatorit Ziua Internationala a Familiei in cateva dintre locatiile unde familiile ies sa-si petreaca timpul liber, respectiv in zona Muzeului National de Istorie Naturala Grigore Antipa, Parcul Moghioros si Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti.

FamilyCARE a sarbatorit Ziua Internationala a Familiei

Instituita in 1993 de catre Organizatia Natiunilor Unite, Ziua Familiei a intrat in calendarul sarbatorilor internationale in anul 1994 si este celebrata in fiecare an in data de 15 mai. FamilyCARE, un brand dedicat ingrijirii si confortului intregii familii, a organizat cu aceasta ocazie actiuni menite sa atraga atentia asupra importantei rolului familiei in asigurarea echilibrului social.

“Noi credem ca responsabilitatea unui echilibru in sanul familiei porneste de la fiecare dintre noi, ca si membrii ai unei familii… Si, pentru ca suntem dedicati ideii de familie, noi, FamilyCARE, am vrut sa fim alaturi de bucuresteni pentru a-i incuraja sa petreaca mai mult timp in familie, pentru ca doar in sanul familiei vor avea cele mai frumoase amintiri.” (Ioana Pascan – Marketing Manager Apollo Mod Distribution, unic importator si distribuitor FamilyCARE).

Echipele FamilyCARE aflate in cele trei locatii din Bucuresti au oferit tuturor celor care au iesit sa petreaca timpul liber cu copiii posibilitatea de a se intalni cu personaje dragi din lumea desenelor animate, Alba ca Zapada si Familia Flinstone, si de a imortaliza aceste momente intr-o poza de familie. De asemenea, au felicitat familiile prezente la actiune pentru decizia de a petrece timpul impreuna si le-au oferit cadouri.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle