Family Potraits- un proiect Hotpoint in colaborare cu Steve McCurry

Hotpoint, alaturi de celebrul fotograf Steve McCurry, lanseaza o competitie online care are ca obiectiv realizarea unei colectii de fotografii cu familii din Europa. Competitia se va incheia pe 15 octombrie si se adreseaza familiilor din Romania, Italia, Franta, Polonia, Cehia, Rusia, Turcia, Ucraina, Marea Britanie, Spania si Portugalia.

 

Fiecare participant trebuie sa realizeze poze portret cu familia sa (pana la 10 fotografii), intr-un moment si un loc obisnuite, dar care sa se remarce datorita puterii relatiilor de familie.

In fiecare tara va fi desemnata o familie castigatoare. Aceasta va beneficia de experienta unei sedinte foto cu celebrul fotograf in timpul unei vacante la New York, in perioada Craciunului.

O poza poate spune multe despre viata unei familii si despre povestile care leaga membrii acesteia. “In portretele mele incerc sa exprim acel moment vulnerabil cand sufletul unui om se poate citi pe chipul sau. Imi place ca pozele mele sa spuna o poveste,” declara Steve McCurry intr-o marturisire nascuta dintr-o perspectiva unica, rezultata dintr-o cariera in care a urmarit oameni si evenimente in cele mai indepartate locuri ale planetei. “Cand fac fotografii ale familiilor pe care le intalnesc incerc sa exprim puterea relatiilor umane, dezvaluita de mici indicii, vizibile pe chip, dar si prin gesturi si comportamente.”

Fiecare familie este speciala si unica si reprezinta o fereastra catre universalitatea valorilor si identitatilor contemporane, “ spune Marco Rota, International Brand Marketing Director Indesit Company. “Prin inscrierea in competitie a pozelor, participantii vor oferi o imagine de ansamblu importanta pentru Hotpoint, dar si o cheie in interpretarea relatiilor de familie, o marturie a schimbarilor si a evolutiei familiei. Este important pentru noi sa intelegem si sa incercam sa interpretam aceste marturiii in cel mai bun mod pentru a sprijini principalii nostri clienti- familiile moderne.”

Familia Mea

Familiile isi pot incarca portretele preferate, cu un titlu ales de ele, pe adresa http://family.hotpoint.eu. Toate fotografiile inscrise vor face parte dintr-o galerie fascinanta a familiilor europene.

Utilizatorii inregistrati vor putea de asemenea sa-si exprime preferintele in ceea ce priveste pozele postate. Dintre cele 50 de poze alese pentru fiecare tara, una va fi desemnata cea mai interesanta de catre Steve McCurry.

Familia norocoasa din fiecare tara va beneficia de experienta extraordinara a unei sedinte foto cu celebrul fotograf in timpul unei vacante de vis la New York, in perioada Craciunului. Tot ce trebuie sa faca participantii la competitie este sa incarce cele mai sugestive poze portret de familie, pentru a fi eligibili.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle