Extravaganza Reducerilor, pe 1 iulie la Baneasa Shopping City

Ce poate fi mai incitant decat o iesire la shopping pana la miezul noptii, cu reduceri de pana la 80% ce nu pot fi refuzate si o atmosfera de party? Este rasfatul pe care Baneasa Shopping City il ofera in acest weeekend, la editia din aceasta vara a Extravaganzei Reducerilor!

Extravaganza Reducerilor, pe 1 iulie la Baneasa Shopping City

Numai pe 1 iulie, centrul comercial este deschis pana la ora 24:00 si peste 70% din magazine au promotii si reduceri substantiale valabile doar in aceasta zi speciala, in intervalul 18:00 – 24:00.

Va fi cea mai fierbinte seara a anului in Baneasa Shopping City, cand shoppingul se transforma in party cu muzica buna, cocktailuri savuroase si defilari de moda. Inspiratia pentru cumparaturi va fi garantata de prezenta in centrul comercial a fotomodelelor care vor prezenta cele mai trendy tinute disponibile in magazine.

Atmosfera speciala va continua pe toata durata weekend-ului, cand magazinele vor fi deschise pana la ora 22:00, iar clientii centrului comercial vor putea participa la concursuri cu premii instant.

Participa la cea mai relaxata extravaganta a modei, frumusetii si cumparaturilor: Extravaganza Reducerilor, la Baneasa Shopping City.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle