Extravaganta promotiilor de Paste, in Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping City organizeaza in data de 15 aprilie o noapte speciala de cumparaturi, Extravaganta Promotiilor de Paste, dedicata tuturor celor care doresc sa se innoiasca de Paste. Pana la miezul noptii iepurasii de Paste din orice familie se pot bucura de promoţii speciale, cocktailuri gratuite, muzica si un spectacol sustinut de trupa de dans CRBL.

Extravaganta promotiilor de Paste, in Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping City ofera, la fiecare 15 minute, premii extraordinare vizitatorilor care vor face cumparaturi in valoare de peste 300 RON. Si pentru ca extravaganta nu tine niciodata doar o zi si o noapte, petrecerea va continua si in datele de 16 si 17 aprilie, pana la ora 22:00.

Pentru copii, pe scena special amenajata in zona Fountain Atrium vor avea loc spectacole de teatru, muzica si dans. La Atelierul Iepurasului cei mici vor invata cum sa vopseasca oua si sa deseneze felicitari de Paste si vor fi recompensati cu numeroase premii.

Pentru iubitorii auto, la Baneasa Drive In Cinema este organizat in perioada 14-17 aprilie cel mai mare eveniment automobilistic, TASH (Targul Auto Second Hand). Aflat la cea de-a doua editie, la targ vor fi expuse peste 250 de autoturisme noi si rulate, intre care 5 exponate retro si 15 automobile de lux, toate disponibile la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

In plus, intre 15 si 17 aprilie, vizitatorii care platesc cu Baneasa Bonus Card şi Bonus Card se vor bucura de o perioada de gratie de o luna dar si alte beneficii, cum ar fi 3 rate suplimentare fara dobanda si bonus de 5%.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle