Expozitia Louis Vuitton „Volez, Voguez, Voyagez” si-a deschis portile la Grand Palais din Paris

Grand Palais din Paris a gazduit ieri vernisajul expozitiei Louis Vuitton, "Volez, Voguez, Voyagez".

Expozitia Louis Vuitton „Volez, Voguez, Voyagez” si-a deschis portile la Grand Palais din Paris

Evenimentul s-a desfasurat in prezenta lui Bernard Arnault, Patrick-Louis Vuitton, Michael Burke (presedintele Louis Vuitton) si a unora dintre cei mai cunoscuti artisti contemporani ai lumii: Jean-Michel Othoniel, Yan-Pei Ming, Olafur Eliasson, Laurent Grasso, Pierre Ardovin, Claude Rutault, Fabrice Hyber, Georges Tony Stoll, Gautier Capucon, Robert Carsen, Daniel Buren, Christian de Portzamparc, Ange Leccia.

La vernisaj au participat si ministrul francez al economiei si industriei, Emmanuel Macron, precum si mai multe celebritati: Catherine Deneuve, Natalia Vodianova, Adèle Exarchopoulos, Eva Herzigova, Nicolas Ghesquière, Karl Lagerfeld, Albert Elbaz etc.

Expozitia „Volez, Voguez, Voyagez” poate fi vazuta la Grand Palais in Paris pana pe 21 februarie, intrarea fiind libera.

Vizitatorii vor putea vedea de la cufere vintage care au apartinut unor mari celebritati, obiecte de bagajerie vechi si extrem de speciale, documente si fotografii de epoca, pana la gentile must-have ale sezonului, pantofi si jachete moderne create de Nicolas Ghesquiere si tot ce a insemnat de-a lungul vremii Louis Vuitton ca simbol al luxului si al calatoriilor extraordinare.

Expozitia este conceputa in 9 tablouri disticte de catre curatorul Olivier Sailard, directorul Muzeului Modei Galliera. Directorul artistic Robert Carsen a creat o serie de decoruri si instalatii uimitoare, menite a pune in valoare sutele de exponate si a ne purta in universul calatoriilor cu stil din ultimii 150 de ani.

Locatia expozitiei nu a fost aleasa doar pentru frumusetea si importanta sa culturala de azi, ci si pentru ca intre Louis Vuitton si Grand Palais exista o legatura speciala: Grand Palais a fost construit in 1900 special pentru celebra Expozitie Universala de la Paris, eveniment la care Louis Vuitton a participat atunci cu obiectele sale inovatoare de bagajerie, prezentate intr-un stand cu care a reusit sa-si uimeasca vizitatorii si despre care s-a vorbit multa vreme in presa vremii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion