Experienta Romanian Design Week – Inspired by Peroni, in 30 de Minute

Dragi prieteni, in acest articol, are cuvantul Attila Kim, arhitectul expozitiei centrale a Romanian Design Week inspired by Peroni cu care am facut un tur privat al expozitiei. La final, am simtit aproape o stare de gratie, am fost inspirat si am realizat cat de mult imi schimba viata designul.

Experienta Romanian Design Week – Inspired by Peroni, in 30 de Minute

Trecand prin parter si primul etaj, despre care va invit sa descoperiti mai multe, in Casa di Peroni intram pe un culoar lung si intunecos, cu sunete facute de Electric Brother, care trebuie sa te treaca de la public catre privat, catre mai intim. Trebuie sa te linisteasca si sa te pregateasca pentru ultima parte a calatoriei. Ajungem in Casa di Peroni care gazduieste expozitia Instalart. Ea e perfect integrata in flux pentru ca venim din zona culturala, de shopping si socializare. Aici, in Casa di Peroni se petrece o glisare lina catre intim, personal, placut.

Rugamintea mea e sa iei exponatele, incaperile, etajele la rand, sa le dai timp sa se aseze in tine ca bucatele in timpul unei mese copioase, iar starea pe care o vei simti la final sa o consemnezi mai jos, intr-un comentariu scurt.

Expozitia se poate vizita in fiecare zi, pana duminica, 25 mai.

Citeste mai mult AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din elle decoration