EXCLUSIV TOP 300 Capital – Le pasa milionarilor de moda?

Maurice Munteanu, fashion editor la revista ELLE comenteaza asupra felului in care aleg si stiu sa se imbrace milionarii romani. A ales cateva exemple care ies in evidenta dintr-un punct sau altul de vedere. Tragand linia, oamenii nostri de afaceri par ori neinteresati de felul in care se prezinta in viata publica, ori pur si simplu prost sfatuiti.

EXCLUSIV TOP 300 Capital – Le pasa milionarilor de moda?

CAMELIA SUCU

Este una dintre putinele femei din Romania cu o garderoba complexa, garderoba in care a investit. Si acest lucru se vede. Din fericire, investitiile sunt, in general, reusite. Are piese de baza bine alese, are tinute sofisticate pentru orice ocazie, acorda atentie detaliilor si accesoriilor. Nu face greseli majore, din contra. Si-a rafinat stilul, a avut chiar aparitii extravagante dar nu penibile. Bref, este un exemplu de femeie de afaceri cu o garderoba completa, care reflecta statutul ei fianciar.

DAN DIACONESCU

Poarta costume nepotrivite pentru statura lui, alege cravate care nu au, practic, nicio legatura cu restul tinutei, nu acorda importanta accesoriilor. Este adevarat, poate nici nu il intereseaza. Dar un lucru este clar – nu are absolut niciun stil vestimentar. Si poate nu ar strica sa se preocupe si de latura estetica, mai cu seama ca exista variante si solutii.

ION TIRIAC

Nu am ce sa ii reprosez. Nu ma refer la colectia lui impresionanta de ceasuri. Ci, pur si simplu, la faptul ca nu l-am surprins pe picior gresit. Stie ce inseamna un costum croit impecabil, are prezenta, spectru, atitudine. Si asta conteaza enorm, mai cu seama la un barbat. Tiriac are o garderoba perfecta pentru varsta si statutul lui.

Citeste in Top 300 Capital ce spune stilistul ELLE si despre alti milionari ai Romaniei!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle